Bröllopsfoto

PRISER BRÖLLOPSFOTO VÄSTERÅS

3 TIMMAR


Passar för fotografering av vigsel, gratulationer och porträtt.Förvänta er minst 750 bilder


7000 kr inkl moms

5 TIMMAR


Passar för fotografering av förberedelser, porträtt, vigsel och gratulationer.Förvänta er minst 1250 bilder


10 000 kr inkl moms

8 TIMMAR


Passar för fotografering av förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer och tiden fram till middagen.


Förvänta er minst 2000 bilder


15 000 kr inkl moms

12 TIMMAR


Jag fotograferar i stort sett hela dagen.
Förvänta er minst 3000 bilder


20 000 kr inkl moms

Information bröllopsfoto Västerås


Jag är en bröllopsfotograf i Västmanland. Jag arbetar främst i och runt Västerås, Enköping, Köping, Arboga, Fagersta och Sala, men har inte några problem att åka längre om så är läget.


När jag fotograferar er bröllopsdag så är det för att jag tror att jag kan fånga den, och smakfullt presentera den med bilder. En presentation och återblick som ni sedan har glädje utav, förhoppningsvis hela livet.


Det finns fyra stycken färdiga prispaket som jag har satt ihop. De brukar vara ett bra utgångsläge, när vi tillsammans går igenom hur dagen kommer att se ut. Varje paket består av att jag avsätter en bestämd tid för att fotografera så mycket som möjligt och sedan får ni alla bilderna. Väldigt enkelt.


När fotograferingen är färdig går jag snabbt igenom bilderna och ser till att allt ser bra ut. Alla bilder får en liten enkel ljuskorrigering, men inget mer än så.

Därefter ordnar jag en länk och ni får ladda ner >>ALLA<< bilderna.


Det betyder att jag gör inte själv någon gallring utan ni kan själva sitta och sortera och välja bland alla tagna bilder och hitta just de som ni tycker är bäst. Kanske printa ut eller göra en fotobok av? Ni gör som ni tycker är bäst. Alla bilder är som sagt era.


Det går inte att säga exakt hur många bilder som det blir då alla bröllop är olika, det beror lite på hur själva bröllopet är utformat. Ett litet enkelt bröllop genererar i regel färre bilder-per-timme än ett stort och pampigt bröllop.

Ni kommer i alla fall garanterat inte känna er besvikna!


Timmarna jag fotograferar är sammanhängande, men det står er fritt att välja mellan vilka tidpunkter fotograferingen sker.


Alla paket inkluderar naturligtvis konsultation och rådgivning.

Q&A1. Får vi göra vad vi vill med bilderna?


Ja. Ni får göra vad ni vill och med full användarrätt. Se er själva som bildernas ägare.2. Kan vi få alla bilder som du tar?


Alla kunder får alla bilder.3. Ingår inte någon bildbehandling?


Alla bilder får en lätt ljuskorrigering.4. När levereras bilderna?


Jag skyndar mig. Bröllop på 3-5 timmar kanske tar en eller ett par veckor.5. Vad händer om du blir sjuk?


Än så länge har jag aldrig varit sjuk i samband med bröllopsfotografering.6. Hur tar du betalt?


Ni betalar mot faktura. Beloppet ska betalas senast 7 dagar före bröllopet.7. Tar du ut reseersättning?


Jag tar ut 40 kr/mil i reseersättning om sträckan från Västerås överstiger 3 mil.8. Kan vi ändra något i prispaketen för bröllopsfotografering?


Hör av er till mig så kommer vi fram till en skräddarsydd lösning tillsammans.9. Vad händer om det blir regn?


Det finns flera lösningar. Antingen väntar vi ut regnet, eller så använder vi paraply eller också är vi inomhus.Planering Bröllopsfoto Västerås


När ni anlitar mig kommer vi i god tid innan bröllopsdagen att sitta ner tillsammans och gå igenom alla detaljer. Vi kommer att gå igenom hur dagen kommer att se ut i detalj och vad som förväntas av varandra. Vi kommer att prata fotoplats, väder, vigsel, betalning, tidplan och annat som är relevant för fotograferingen. Framför allt kommer vi gå igenom ett avtal. Avtalet har jag med mig och är färdigskrivet med undantag för vissa rader som ska fyllas i och rutor som ska bockas av. Meningen är att ni som kund ska få en bra känsla i magen och känna att avtalet är något som är nyttigt för både er själva och för mig.

Härunder finns det blandade bilder från olika bröllop.

Gå gärna in i min portfolio också, där finns fler collage med större urval från respektive bröllop.