Hundfoto
Hundfoto

HUNDFOTO VÄSTERÅS

PRIS


Vi går ut i skog och natur och fotograferar i ca en timme. I priset ingår 5 stycken redigerade bilder.


1000 kr

Hundfoto

5 BILDER


Efter fotograferingen får ni se ett antal bilder och välja ut 5 stycken som ingår i priset.Hundfoto

EXTRA BILDER


Vill ni köpa fler bilder? Inga problem. Klicka hem några till.
150 kr/st

Hundfoto

INFORMATION HUNDFOTO VÄSTERÅS


Vi ses på min adress i Västerås och sedan går vi ut i skogen som ligger precis härintill. Jag känner till alla stigar och vet var som är bra platser att stanna och fotografera. Det finns mängder med vackra skogsgläntor, stora stenblock och blåbärsris.


Många hundar är vilda, lekfulla och bångstyriga. Känn ingen press eller skam om hunden inte vill lyda. Vi hjälps åt och även de mest fartfyllda hundarna brukar gå att få på bild. Om det inte går alls så får vi helt enkelt testa igen vid ett nytt tillfälle.


Vi försöker i så stor mån som möjligt köra okopplat och utan halsband. Vi rör oss på stigar där inte jättemånga går men det kan dyka upp möten med människor och andra hundar. Sen finns givetvis skogens djur. Om ni inte tror att det går, så får vi antingen använda koppel, eller också så får vi fotografera någon annanstan på inhängnat område, t.ex. på hundrastgården som finns i närheten.


Q&A1. Måste vi ha hunden okopplad?


Det bestämmer ni, men bilderna blir bäst utan koppel. Jag tänker inte tvinga någon och vi vill ju inte ha hundar på rymmen.2. Vår hund är vild och rätt olydig


Det är det många hundar som är, framförallt unga hundar. Känn ingen prestige eller skam. Vi får hjälpas åt så får vi se hur det går.3. Vad ska vi ha med oss?


Det godaste godiset! Eller den roligaste leksaken.4. När levereras bilderna?


Jag skyndar mig. Ett par dagar.5. Vad händer om det inte blir bra?


Då testar vi igen och bokar ny tid!6. Betalning?


Ni betalar när ni sett bilderna.7. Reser du?


Jag fotograferar helst i närheten där jag bor eftersom jag känner till de bästa fotoplatserna. Men vi kan bestämma något tillsammans.
8. Något annat vi bör känna till?


Vi fotar inte om det är regn eller tunga moln utan då är det bättre att boka ny tid.